اخبار


تغییرات بنیادی در نحوه محاسبه امتیاز متقاضیان مهاجرت  
تاريخ خبر : 25 آبان 1395
گروه خبري : مهاجرت
تعداد مشاهده خبر : 868 بار

 

 

تغییرات بنیادی در نحوه محاسبه امتیاز متقاضیان مهاجرت در روش های مرسوم مهاجرتی کانادا

 

 

 

تغییرات عمده در نحوه محاسبه امتیاز متقاضیان مهاجرت در روش های مرسوم مهاجرتی کانادا

 

وزارت امور مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) سیستم رتبه بندی جامع خود که روشی سریع برای انتخاب مهاجران ورودی به خاک این کشور است را از نو طراحی کرده است.

این تغییرات که از مدت ها قبل انتظار اعمال انها می رفت اثر عمده ای بر مهاجرت سه دسته از درخواست کنندگان خواهد گذاشت. تغییرات بر طبقه کارگر ماهر فدرال، طبقه تاجر ماهر و طبقه با تجربه کانادایی از طریق برنامه های مدیریتی فدرال دچار تغییر خواهند شد. دستور العمل جدید برای ورود که در روزنامه دولتی کانادا به چاپ رسیده است به زودی از تاریخ نوزدهم نوامبر اجرا خواهد شد.

تغییرات قابل توجه در مشاغل پیشنهادی عبارتند از:

·         مشاغل واجد شرایط در گروه بزرگ 00 بر اساس طبقه بندی مشاغل ملی (موقعیت مربوط به مدیران سطح ارشد) در شرایط حاضر شامل امتیاز 200 خواهند شد. انواع این مشاغل به شرح زیر است:

·         0011 قانون گذاران

·         0012 مدیران و مقامات ارشد دولتی

·         0013 مدیران ارشد- مالی، ارتباطات و سایر خدمات کسب و کار

·         0014 مدیران ارشد-  بهداشت، آموزش، خدمات اجتماعی و جامعه و سازمان های تحت عضویت

·         0015 مدیران ارشد- تجارت، رادیو و تلویزیون و سایر خدماتی که در جای مجموعه دیگر طبقه بندی نشده باشد

·         0016 مدیران ارشد- ساخت و ساز، حمل و نقل، تولید و صنایع زیربنایی و همگانی

دیگر مشاغل واجد شرایط که شامل هرگونه پیشنهاد دیگر در لیست مشاغل باشد امتیاز 50 را به خود اختصاص داده است.

پیش از این مشاغل واجد شرایط که توسط براوردهای بازار حمایت از کار پشتیبانی می شدند از سوی سیستم رتبه بندی جامع 600 امتیاز به خود اختصاص می دادند. از نوزدهم نوامبر راه های جدیدی برای به دست اوردن 50 یا 200 امتیاز از سوی انواع مشاغل اعمال می شود بدون آنکه این مشاغل نیاز به حمایت از براوردهای بازار حمایت از کار کانادا(LMIA) داشته باشند. مقررات جدید همچنین به افراد اجازه می دهد تحت عناوین زیر برای به دست اوردن امتیاز تلاش کنند. عناوینی همچون:

·         افرادی که مجوز کار تحت یک توافقنامه بین المللی همچون موافقتنامه تجارت ازاد امریکای شمالی(نفتا) را دارا باشند

·         افرادی که اجازه کار با مزایای قابل توجه برای کانادا همچون نقل و انتقالات درون شرکتی داشته باشند

 در هر دوی این موارد افراد باید برای حداقل یک سال در کانادا کار کرده باشند و پیشنهاد کار نیز باید توسط کارفرمای واجد شرایط در لیست مجوز کار صادر شده باشد.

 

افرادی که در حال حاضر در کانادا مشغول به کار هستند:

جدول زیر نشان می دهد کدامیک از کاگران خارجی می توانند امتیاز لازم برای مشاغل واجد شرایط بدون نیاز به حمایت از براوردهای بازار حمایت از کار کانادا را به دست بیاورند

 

آیا مجوز کار شما برای برنامه ورود سریع (Express Entry) واجد شرایط لازم است؟

بله

خیر

نفتا

مجوز کار پس از به دست اوردن مدارج بالای تحصیل

نقل و انتقال های درون شرکتی

تجربه بین المللی کانادا IEC

بازار کار ارزیابی شده مبتنی بر لیست مجوز مشاغل

مجوز کار صادر شده برای همسر کارگران یا دانشجویان بین المللی در کانادا

مجوز کار صادر شده بر اساس قوانین کار در کانادای استانی یا منطقه ای

دیگر مجوزهای مربوط به گسترش کار در کانادا Open Work Permits

دیگر مجوزهای صادر شده برای کار که برای کانادا سود قابل توجهی داشته باشد

 

 

 

شیوه جدید محاسبه تحصیل در کانادا

امتیازهایی که به یک مدرک تحصیلی کانادایی اختصاص داده می شود عبارتند از:

·         0 امتیاز اگر تبعه خارجی دارای مدرک تحصیلی دوره متوسطه باشد

·         15 امتیاز، اگر تبعه خارجی واجد اعتبار لازم یک تا دوسال برنامه پس از پایان دوران دبیرستان باشد و همچنین:

·         30 امتیاز، به کسانی تعلق می گرد که هر دو اعتبار یک ساله و دوساله بالا را دارا باشند

·         گواهی نامه معتبر برای یک برنامه پس از پایان دوران دبیرستان به مدت سه سال یا بیشتر

·         گواهی نامه معتبر برای یک برنامه دانشگاهی که در سطح کارشناسی ارشد یا در سطح یک مدرک حرفه ای برای تمرین ورود به یکی از مشاغل ذکر شده در ماتریس مشاغل ملی که به دست اوردن مجوز ان نیازمند گواهی مهارت در سطح الف است

·         گواهی نامه معتبر از یک برنامه دانشگاهی در سطح دکترا

 

گذراندن تحصیلات در کانادا از سوی تبعه خارجی برای کسب اعتبار به شرح زیر است:

·         در کانادا و در یک موسسه کانادایی تحصیل کرده باشد

·         به مدت حداقل هشت ماه تحت تعلیم تمام وقت در سیستم اموزشی کانادا باشد، و

·         حداقل به مدت هشت ماه در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد

قبل از این تغییرات هیچ امتیاز اضافی برای دانشجویان بین المللی/ فارغ اتحصیلان از سیستم تحصیلاتی کانادا وجود نداشت. این تغییرات نشان دهنده هدف دولت برای ارائه مسیر ساده تر برای اقامت دائم دانشجویان بین المللی و فارغ التحصیلان کانادایی است.

 

 

دعوت نامه برای ارائه درخواست

داوطلبانی که دعوتنامه ارائه درخواست (ITA)را برای درخواست اقامت دائم دریافت می کنند مدت زمان بیشتری برای کامل کردن مدارک لازم جهت ارائه به سازمان مهاجرت، پناهندگی و امور شهروندی کانادا  IRCCخواهند داشت.

در حالی که پیش از این ITA  تنها 60 روز اعتبار داشت اما با اعمال تغییرات جدید این زمان به 90 روز افزایش یافته است.

 

تبعات قانون جدید برای افراد دارای پرونده در استخر اکسپرس انتری:

در تاریخ نوزدهم نوامبر، ممکن است سازمان امور مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا به صورت خودکار این تغییرات را برای پروفایل هایی که در حال حاضر در میانه برنامه ورود سریع(Express Entry) هستند اعمال کند. در بسیاری از موارد کاندیداها ممکن است متوجه شوند که تعداد امتیازهای اعطا شده به آنها بالا نرفته باشد.

با این حال، افرادی که بدون پیشنهاد کار پروسه خود را شروع کرده اند –حتی اگر میزان امتیازهایشان همانند قبل محاسبه شده- باید توجه داشته باشند که ممکن است وارد عرصه ای رقابتی تر با افرادی شوند که امتیازهایشان بر اساس لیست مشاغل مورد حمایت در کانادا به 550 امتیاز می رسد.

حوزه برنامه ورود سریع یک محیط رقابتی است که در آن پروفایل نامزدها در مقابل یکدیگر قرار می گیرند و کاندیدایی که بالاترین رتبه را کسب کند در موقعیت برتری برای دریافت ITAدر یک قرعه‌کشی  قرار می گیرد.

همان گونه که ذکر شد از تاریخ 19 نوامبر امتیاز و ارزش یک شغل پیشنهادی از 600 به چیزی حدود 200 یا 50 خواهد رسید. ( بستگی به موقعیت و نحوه ارائه شغل دارد.)

گزارش منتشر شده از سوی سازمان امور مهاجرت، پناهنگی و شهروندی در سال 2015 درباره ورود افراد به کانادا نشان می دهد که 31.063 دعوتنامه ارائه درخواست (ITA)صادر شده است. از این میزان 14.465 یعنی 46.6 درصد آنها به کسانی تعلق یافته است که پیشنهادهای کارشان را بر مبنای براوردهای بازار حمایت از کار کانادا(LMIA)به دست اورده اند. در نتیجه این تغییرات نحوه چیدمان حوزه و امتیاز دهی نامزدها تغییر خواهد کرد. بر همین اساس کاندیداهایی که پیشنهادهای شغلی دارند، بسته به موقعیت مشاغلشان از 50 تا 200 امتیاز دریافت می کنند و کسانی که بدون پیشنهاد یک شغل وارد این حوزه شدند می توانند شاهد بهبود شانس این افراد برای دریافت ویزا باشند.

 

برنامه مهاجرت استانی PNPsبا ارزش ترین برنامه مهاجرتی حال حاضر

لازم به ذکر است که کاندیداهایی که گواهی خود را از طریق یک دسته برنامه مهاجرت استانی به دست اورده اند تا امتیاز 600 را در آینده کسب خواهند کرد. همچنین داوطلبان باید توجه داشته باشند که برنامه مهاجرتی که به تازگی منتشر شده و حاوی هدف گذاری های سال 2017 در سازمان امورمهاجرتی کانادا است نشان می دهد که 51 هزار مهاجر جدید جذب خواهند شد. این میزان مهاجرپذیری 7 درصد بیشتر از میزان سال 2016 است. با توجه به تغییرات اعمال شده برای داوطلبین امروز به مراتب بیشتر از گذشته مهم است که در جریان برنامه ها قرار بگیرند و از آنها مطلع باشند.

 

نتیجه گیری:

به نظر می رسد که تغییر جدید در ساختار اکسپرس انتری در کل تغییری مثبت می باشد. دلیل آن این است که کاهش امتیاز میانگین کلی مورد نیاز برای دریافت قبولی در استخر اکسپرس انتری منجر به افزایش شانس متقاضیان ایرانی خواهد شد. دلیل این تئوری آن است که متقاضیان ایرانی عموما دارای مدارک تحصیلی و سوابق کاری گسترده تری نسبت به متقاضیان مهاجرت از بسیاری از کشورهای دیگر هستند.

 

البته در صورتی که افراد فاقد امتیاز کافی بتوانند برای تحصیل خود در کانادا سرمایه گذاری نمایند، میتوانند در سایه این تغییر جدید 30 امتیاز بابت تحصیل خود در کانادا (در مقطع کالج (در دوره های سه ساله) و یا لیسانس، فوق لیسانس و دکتری کسب نمایند که شانس شان را برای دریافت دعوت نامه مهاجرتی افزایش می دهد.

 

کبک تعداد پذیرش پرونده های مهاجرتی 2017 را اعلام کرد
اعلان جزئیات طرح آزمایشی مهاجرت به آتلانتیک
برنامه اکسپرس اینتری ساسکاچوان بازگشایی شد
مروری دوباره بر روشهای پذیرش مهاجر از طریق ایالت منیتوبا
طبق اعلام سایت رسمی اداره مهاجرت دولت کبک, امتیاز انطباق پذیری از جدول معیارهای گزینش برای مهاجرت حذف گردید.
اقامت دائم کانادا برای دانشجویان خارجی سخت‌ می‌شود
امتیاز بندی رشته های مورد تقاضای دولت کبک
مهاجرت به کانادا از روش اکسپرس انتری Express Entry
فقط 3 ماه فرصت دارید
تغییرات اساسی برای اخذ شهروندی کشور کانادا اعلام شد.
دولت کبک لیست مشاغل نیروی متخصص کار( اسکیل ورکر) را اعلام نمود.
لیست مشاغل متخصصین ماهر برای سال 2013 اعلام شد
برنامه و زمان پذیرش نیروی متخصص کار برای قسمت فدرال (FSWP) توسط وزیر مهاجرت کانادا امروز 19دسامبر 2012 اعلام گردید.
اعلام کلیاتی از روش پیشه وران (کارگران حرفه ای) در 10 دسامبر 2012 توسط جناب جیسون کنی و دلیل اصلی از دیدگاه ما
افزایش هزینه مهاجرت دولت کانادا از ژانویه 2013
توقف مهاجرت از طریق گروه اصلی کارکنان ماهر فدرال

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 

موضوعات اخبار

 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا