اخبار


پدر و مادران عزیز دیگر نگران اخذ ویزای کانادا برای دیدن فرزندانتان نباشید  
تاريخ خبر : 08 تير 1390
گروه خبري : مهاجرت
تعداد مشاهده خبر : 4767 بار

تارگت گروپ

 

اداره مهاجرت کانادا اخیراً دستورالعملی را برای سفارتخانه ها و افسران مهاجرت صادر کرده که طی آن حتی المقدور به دو گروه زیر ویزای طولانی مدت چندگانه Long Term Multiple-entry Visa داده خواهد شد:

•افرادی که مرتب به کانادا سفر می کنند


•پدر و مادرهای مسنی که قبلاً از طریق فرزند یا فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده اند (از روش خویشاوندی)

 

ویزای طولانی مدت چندگانه به چه ویزایی اطلاق می گردد ؟


ویزای طولانی مدت چندگانه دارای دو خاصیت مهم زیر است:

1.به دارنده آن اجازه می دهد به دفعات به کانادا تردد کند (از طریق مرزهای هوایی، زمینی یا دریایی)


2.معمولاً تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه اعتبار دارد


از آنجا که گذرنامه های ایرانی معمولاً تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد، به فرض آنکه تقاضای ویزا چندی پس از صدور گذرنامه داده شده باشد.

 

آیا به همه ویزا می دهند؟


خیر. براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروهی می شود که در بالا آمد. به طور کلی سیاست دولت کانادا بر این است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد – بخصوص آن دسته از پدر و مادرهایی که بازنشسته هستند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند. با این حال تضمینی نیست که حتماً ویزا صادر شود. در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را بزند یا خیر.

 

چگونه باید عمل کرد؟


اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید شانس خود را امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید. در حال حاضر هزینه این گونه ویزاها دوبرابر ویزاهای تک ورودیست (۱۵۰ دلار برای هر نفر به جای ۷۵ دلار برای هر نفر). هنگام درخواست، این نکته مهم را در نظر داشته باشید: اگر افسر مهاجرت درخواستی برای ویزای چندگانه دریافت کند ولی شخص را تنها برای ویزای تک ورودی لایق بداند به احتمال قوی درخواست را رد خواهد کرد نه اینکه به جای ویزای چندگانه ویزای تک ورودی صادر کند. بنابراین تنها در صورتی تقاضای ویزای چندگانه بدهید که در یکی از دو گروه فوق قرار دارید.

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی به جای آن تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت برای وی ویزای تک ورودی صادر می کند ولی طی نامه ای به وی اطلاع خواهد داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

دقت بفرمایید که در این نوشته منظور از پدر و مادر، والدین افرادی است که مقیم دائم یا تابع (شهروند) کشور کانادا هستند.

 

 

 

 

 با ما تماس بگیرید

ديدگاه كاربران
براي ارسال ديدگاه خود ابتدا بايد وارد سايت شويد.

کبک تعداد پذیرش پرونده های مهاجرتی 2017 را اعلام کرد
اعلان جزئیات طرح آزمایشی مهاجرت به آتلانتیک
تغییرات بنیادی در نحوه محاسبه امتیاز متقاضیان مهاجرت
برنامه اکسپرس اینتری ساسکاچوان بازگشایی شد
مروری دوباره بر روشهای پذیرش مهاجر از طریق ایالت منیتوبا
طبق اعلام سایت رسمی اداره مهاجرت دولت کبک, امتیاز انطباق پذیری از جدول معیارهای گزینش برای مهاجرت حذف گردید.
اقامت دائم کانادا برای دانشجویان خارجی سخت‌ می‌شود
امتیاز بندی رشته های مورد تقاضای دولت کبک
مهاجرت به کانادا از روش اکسپرس انتری Express Entry
فقط 3 ماه فرصت دارید
تغییرات اساسی برای اخذ شهروندی کشور کانادا اعلام شد.
دولت کبک لیست مشاغل نیروی متخصص کار( اسکیل ورکر) را اعلام نمود.
لیست مشاغل متخصصین ماهر برای سال 2013 اعلام شد
برنامه و زمان پذیرش نیروی متخصص کار برای قسمت فدرال (FSWP) توسط وزیر مهاجرت کانادا امروز 19دسامبر 2012 اعلام گردید.
اعلام کلیاتی از روش پیشه وران (کارگران حرفه ای) در 10 دسامبر 2012 توسط جناب جیسون کنی و دلیل اصلی از دیدگاه ما
افزایش هزینه مهاجرت دولت کانادا از ژانویه 2013

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 

موضوعات اخبار

 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا