پرسش و پاسخ


سوال : آیا ورود به کانادا از طریق ویزای تحصیلی و بعد گرفتن اقامت ممکن است؟

پاسخ توسط Target Group :

بله ممکن است. بعد از یک سال تحصیل فرد می تواند برای اقامت دائم کانادا اقدام کند.
برای اقدام از طریق نیروی متخصص کبک کانادا آیا داشتن فرزند امتیاز دارد؟) چند فرزند و چند امتیاز)
بله امتیاز دارد. یک فرزند ۴ امتیاز و دو فرزند ۸ امتیاز.


گروه : مهاجرت

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 

موضوعات سوالات

 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا