پرسش و پاسخ


سوال : آیا ارائه سابقه کار الزامی است؟

پاسخ توسط Target Group :

سابقه کار یک معیار اصلی برای متقاضیان گروه متخصصین می باشد. متقاضی باید حداقل یک سابقه کار مداوم در یک حرفه مورد تایید اداره مهاجرت کانادا داشته باشد. متقاضیان مهاجرت در کانادا فقط ۶ ماه تا یکسال سابقه کار مرتبط لازم دارند.


گروه : مهاجرت

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 

موضوعات سوالات

 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا