مقالات


مدارک فنی و حرفه ای مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم کانادا (کبک)


مدارک فنی و حرفه ای مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم کانادا



دستیاری دندانپزشکی - ۱۵۰۰ ساعت دوره یا دوسال تحصیل

تکنسین داروخانه - ۱۲۳۰ ساعت دوره یا یک سال و نیم تحصیل

قصابی - ۹۰۰ ساعت دوره و یا یک سال تحصیل

بنایی و آجرچینی - ۹۰۰ ساعت دوره و یا یک سال تحصیل

ساخت اسکلتهای فلزی و فلز کاری - ۱۳۵۰ ساعت دوره و یا یک سال و نیم تحصیل

ورق کاری - ۱۸۰۰ ساعت دوره و یا دو سال تحصیل

استفاده از مواد کمپوزیت - ۹۰۰ ساعت دوره و یا یک سال تحصیل

سیم کشی - ۹۴۵ ساعت دوره و یا یک سال تحصیل

مونتاژ بدنه هواپیما - ۹۷۵ ساعت دوره و یا یک سال تحصیل

مونتاژ موتور هواپیما - ۱۱۸۵ ساعت دوره و یا یک سال و نیم تحصیل

لوله کشی - ۱۵۰۰ ساعت دوره و یا دو سال تحصیل

جوشکاری - ۱۸۰۰ ساعت دوره و یا دو سال تحصیل

ماشین کاری - ۱۸۰۰ ساعت دوره و یا دوسال تحصیل

ظریف کاری روی ورقهای فلزی - ۱۲۷۵ ساعت دوره و یا یک سال و نیم تحصیل

 

 
 

 

 با ما تماس بگیرید

 



تاريخ درج : 03 شهريور 1390 گروه مقاله : مهاجرت تعداد مشاهده مقاله : 14388 بار

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 

موضوعات مقالات

 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا