کارآفرینان

 

 

 

مهاجرت تجاری - کارآفرینان (Entrepreneurs) 

افرادی که تجربه بیزنسی داشته و با تکیه بر این تجربه و سرمایه خود قادرند در کانادا شغل ایجاد کرده و تملک و اداره کسب و کاری به عهده بگیرند، می توانند به عنوان کارآفرین برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند. برای اینکه بتوانید به عنوان کارآفرین ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

 
  • دارا بودن حداقل 2 سال تجربه کار تجاری (این سابقه کار می تواند به شکل اداره و مالکیت کسب و کار و بیزنسی واجد شرایط به مدت حداقل 2 سال باشد).
  • ملک دارایی خالص (منقول و غیر منقول)  به میزان حداقل 300,000 دلار کانادا (به تنهایی و یا در جمع با دارایی همسر همراه‌). این دارایی باید به صورت قانونی کسب شده باشد.
ویزای اقامت کارآفرینان دارای شرط تجاری و یا اصطلاحا ویزای مشروط بوده و این افراد باید در طی سه سال پس از اقامت دائم‌شان در کانادا حداقل برای یک مدت یک ساله شرایط زیر را احراز کنند:
  • حداقل 33 درصد از کل سهام یک بیزنس کانادایی مورد تأیید را در اختیار بگیرند.
  • در مدیریت بنگاه اقتصادی مذکور فعالانه و به صورت مداوم مشارکت داشته باشند.
  • حداقل یک فرصت شغلی تمام وقت را برای یک شهروند یا مقیم کانادا ( البته شخصی غیر از خود کارآفرین و یا اعضای خانواده وی) فراهم آورند.
اگر فردی که به عنوان کارآفرین به کانادا مهاجرت کرده است نتواند این شرایط را تحقق بخشد ممکن است اقامت دائم کانادا را از دست بدهد.
 

 با ما تماس بگیرید

 

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 
 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا