مهاجرت سرمایه گذاری فدرال

 

سرمایه گذاری از طریق دولت فدرال:


این ویزا اجازه مهاجرت به کانادا را از طریق سرمایه گذاری در صورتی که شرایط لازم برای اخذ آن را داشته باشید به شما و همراهانتان می دهد.
در ابتدا شما باید به عنوان یک سرمایه گذار از دید کشور کانادا شناخته شوید، متقاضي سرمایه گذار يعني كسيكه:
1 ) تجربه تجارت دارد.
2 ) به صورت قانوني داراي حداقل 1600000$ كانادائي دارايي خالص باشد.
3 ) مداركي كه نشان دهد فرد متقاضي قصد انجام سرمايه گذاري 800000$ كانادائي در كانادا را داردرا داشته باشد.
تجربه تجارت يعني:
1 ) اداره يك تجارت فعال و كنترل آن براي حداقل 2 سال در طي 5 سال قبل از تاريخ تقاضا براي مهاجرت.
2 ) متقاضي بايد حداقل 5 نفر (تمام وقت) را طي 2 سال از 5 سال قبل از تاريخ اقدام به مهاجرت مديريت كرده باشد.
شرط صلاحيت تجارت به اين صورت است كه تجارت شخص بايد طي 2 سال از 5 سال قبل از تاريخ تقاضا باشد و حداقل 2 شرط از شرايط زير را نيز دارا باشد:
1 - استخدام حداقل 2 نفر به طور تمام وقت
2 - فروش ساليانه معادل 500000$ كانادائي
3 - سود خالص معادل 50000 $ كانادائي
4 - دارايي خالص معادل 125000 $ كانادائي
به هر صورت تجارت متقاضي بايد داراي سود تجاري باشد و تجارتهائي كه بر پايه دريافت سود از طريق اوراق مشاركت و يا دريافت سود سپرده باشند مورد قبول نيست.


متقاضي تحت روش سرمايه داري بايد دارايي خالص حداقل 1600000$ كانادائي را دارا باشد و بايد مبلغ 800000 $ كانادائي از آن را  به دولت كانادا تحويل نمايد؛ و اين سرمايه به ايالت و اراضي محروم كانادا به منظور توسعه آنها اختصاص داده مي شود.. تمام  اين سرمايه  بدون بهره و سود بعد از 5 سال به متقاضي باز پس داده مي شود. برگشت كامل سرمايه توسط اراضي و ايالات شركت كننده در طرح تضمين ميشود.
انتخاب ديگر براي سرمايه گذار به اين صورت است كه اگر آنها مايل به سرمايه گذاري كل 800000$ كانادائي نباشند؛ ميتوانند يك وام 620000$ كانادائي از بانكهاي كانادا يا مؤسسات مالي كه توسط دولت تائيد شده اند را بگيرند. سرمايه گذار فقط بايد يك سرمايه 180000$ كانادائي را قبل يا بعد از پذيرش تقاضايش تاسيس كند.

تعدادي از ويژگيهاي جالب روش سرمايه گذاری به صورت زير است:
1 - سرمايه گذار محدوديتي در خصوص نوع تجارت در كانادا ندارد؛ و هيچگونه محدوديت سني و يا الزامي به دانستن زبان انگليسي و يا فرانسه نيست.
2 - سرمايه ها توسط اراضي و ايالات شركت كننده در اين برنامه تضمين مي شود.
3 - ايالات يا اراضي اين سرمايه را در طي 5 سال در اختيار دارند.
4 - سرمايه دار ارشد شركت اگر هرگز مالك تجارت شخصي نبوده ولي داراي سرمايه خالص 1600000 $ كانادائي است داراي صلاحيت و پذيرش از اين طريق مي باشد.
5 - هنگام محاسبه دارايي خالص شخص دارايي همسر نيز مي تواند شامل شود.

 

ارزیابی آنلاین

منوي كاربري

نام کاربری :
کلمه عبور :

 
 

Target Group Telegram chaneel

برای عضو شدن کلیک کنید

 
 

پیوند دولت های استانی

 prince edward island

تارگت گروپ

 

 

Welcome to Canada

تارگت گروپ

تورنتو

Welcome To Toronto

Target Group

 

تارگت گروپکليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي سازمان امور مهاجرتي تارگت گروپ محفوظ استتارگت گروپ

مهاجرت به کانادا | مهاجرت به کبک | تحصیل در آمریکا | شرایط مهاجرت به کانادا